Nieuwe poging - Reisverslag uit Marum, Nederland van Jan Bakker - WaarBenJij.nu Nieuwe poging - Reisverslag uit Marum, Nederland van Jan Bakker - WaarBenJij.nu

Nieuwe poging

Door: euphjan

Blijf op de hoogte en volg Jan

20 Februari 2012 | Nederland, Marum

Ik heb besloten om die filmpjes te maken en te hopen dat ik de afgelopen maand genoeg beter ben geworden om een spot te krijgen. Bij het oefenen heeft Frank, die me ook in de maanden daarvoor al een aantal keren ondersteund had, enorm geholpen. Hij heeft in 2006 bij Santa Clara Vanguard gelopen en dus de ervaring om goede feedback te geven. Na nog een aantal videos opgestuurd te hebben kreeg ik te horen dat ik nog steeds niet een spot kreeg, maar dat ik op het camp in februari wel een antwoord zou krijgen als ik weer kwam. Na even overwogen te hebben of die 1 op 7 kans groot genoeg was om zoveel geld uit te geven, besloot ik toch te gaan: ik zou er sowieso weer heel veel van leren, en ook als ik niet werd aangenomen bij Crown, zou ik die ervaring heel goed kunnen gebruiken bij de Blue Knights of een ander korps. Dus komende woensdag vertrek ik weer. Op woensdag, omdat ik dan wat meer tijd heb om bij te komen van het tijdverschil.