Niet echt vakantie. - Reisverslag uit Marum, Nederland van Jan Bakker - WaarBenJij.nu Niet echt vakantie. - Reisverslag uit Marum, Nederland van Jan Bakker - WaarBenJij.nu

Niet echt vakantie.

Door: euphjan

Blijf op de hoogte en volg Jan

13 April 2012 | Nederland, Marum

Nou dat vakantiegevoel is nu wel helemaal weg. Moet nog 1 schoolopdracht doen en die kost veel tijd. Maar om even weer op het onderwerp van dit reisdagboek terug te komen: volgende week dinsdag ga ik naar Amsterdam om een visum aan te vragen. Ik zal namelijk langer dan 90 dagen in Amerika zijn, waardoor je zo'n ding nodig hebt. Op zich niet niet echt een probleem, behalve dat ik dat te laat ging regelen. Nog steeds niet een heel groot probleem, totdat ik er achter kwam dat ik vanaf volgende week dinsdag ook mijn paspoort kwijt ben. Dat nemen ze dan namelijk in en sturen ze (met of zonder visum) met de post op. Ik heb na de afspraak nog vier werkdagen voor ik vertrek, dus dat moet wel op tijd binnen zijn. Hoop ik.

Toen ik vorige verslagje dat filmpje opzocht van Crown 2010 kwam ik meer dingen tegen op mijn youtube. Dus mocht je je afvragen wat ik ze opstuurde begin 2011 dat Crown inschatte dat ik volgend jaar wel een kansje zou hebben:
En wat je moet (oefeningen) en mag (de twee stukken mocht ik zelf kiezen) spelen als je officieel auditie doet:

• 15 April 2012 - 07:13

Erika:

Gelukkig ben je waarschijnlijk nog op tijd. Misschien moet ik binnenkort ook maar een nieuw paspoort aanvragen, anders kan ik helemaal niet naar je komen kijken.

• 16 April 2012 - 10:55

Jorrit:

Leuk om je nou een keer te horen spelen! Super knap man! Op YouTube zag ik ook je filmpje uit de gimzaal, waarin je je loopkunsten laat zien. En dat moet je dan allebei ook nog eens zien te combineren? Poeh, alleen die stukken spelen is al moeilijk genoeg lijkt me. Het gaat vast goekomen met je visum en paspoort. Anders moet het maar een spoedbehandeling worden :P

• 16 April 2012 - 10:58

Jorrit:

gim en gym; lijken allebei best op elkaar toch :S

• 19 April 2012 - 10:32

Marieke :

Hé Jan,

Gaaf zeg! ook met je youtube fimpjes! Ik wist al dat je lekker kon spelen met zeilen! succes!